ONZE WINKEL


Hartelijk welkom bij Alexanderhoeve Schiedam. Mijn naam is Niels van Erkel en samen met Miranda en onze zaterdagkrachten Hannah en Jesse vertel ik je graag alles over onze producten. Zelf ben ik sinds 2013 werkzaam in de kaas en sinds 2016 als ondernemer met mijn eigen winkel. 

Op mijn 17e begon ik met 2 dagen per week stage lopen en daaraan vast gelijk mijn zaterdag baantje in onze winkel in Bergschenhoek. Dit heb ik 2 jaar gedaan. Toen mijn opleiding klaar was ben ik een half jaartje binnen de organisatie aan de slag gegaan als assistent bedrijfsleider en een half jaartje als bedrijfsleider. Daarna kocht ik op mijn 19e deze winkel in Schiedam.

Mijn absolute toppers zijn De stolwijker pittig voor op de boterham of als blokje, en de fleur Piquante voor op de kaasplank (half hard kaasje met een redelijke zachte maar kruidige smaak door de kruidenmantel om het kaasje heen). Om te snoepen vind ik onze Italiaanse Canolli's fantastisch, deze hebben we in wel 12 verschillende smaken!


ONS ASSORTIMENT
In onze winkel vind je een geweldig assortiment boeren-, Noord Hollandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten en een prachtig wijn- en portassortiment. Eigenlijk hebben we alles in huis voor een heerlijke avond thuis genieten.


HOLLANDSE KAAS
We hebben in onze winkel tal van Hollandse kazen. Van jong tot zeer oud, van Noord Hollands tot Friese nagelkaas. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment biologische kazen. Altijd eerlijk en vers!

BUITENLANDSE KAAS
Onze buitenlandse kazen zijn eveneens om te smullen. Blauwader, roodkorst, geitenkaas... Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. En altijd de beste kwaliteit!

NOTEN
Onze noten zijn altijd vers. Of je nu van cashews, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, wij hebben het. Altijd vers gebrand op kwaliteit!

WIJN
In onze winkel kun je ook terecht voor de lekkerste wijnen uit heel Europa. Daarnaast hebben wij ook een prachtig portassortiment.

Onze openingstijden zijn
Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:30
Zaterdag: 8:00 - 17:00

Graag tot ziens bij mij in de winkel!
Niels van Erkel